AKTUELNO

Pevač je otkrio da je spreman za ulogu oca.

Jedan od najpopularnijih mladih pop pevača na našim prostorima Saša Kovačević u poslednje vreme često na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima pozira sa bebama, a sada je iznenadio sve kada je priznao da je spreman da se ostvari u ulozi oca.

Foto: Instagram

Bio bih odličan otac. To bi mi došlo kao nešto potpuno prirodno. Naravno, želeo sam prvo da se ostvarim u okviru svoje profesije, tako da zbog toga nisam žurio sa tim. Ali kad bi se desilo i kad god da se desi, dobrodošlo je. Ja obožavam decu i volim kada u mom okruženju ima dece. Imam mnogo prijatelja koji imaju decu, koju mnogo volim i ta ljubav je obostrana. Njihov sam veliki fan. To što ste videli na Instagramu su dva mala Kubanca koji su mi bili preslatki, i poželeo sam da se slikam sa njima - kaže Saša.

U poslednje vreme u medijima se spekuliše da je pevač raskinuo četvorogodišnju vezu sa studentkinjom Jovanom Jocić, međutim on i dalje odbija da govori na tu temu.

Što se Jovane tiče, na priče o našoj vezi sam stavio tačku. Spekulisalo se o tome da li smo zajedno, da li više nismo. Ja nisam želeo o tome da pričam. I neka tako i ostane. Za sada ne razmišljam na temu dece i nemam u planu ženidbu još uvek, ali takve se stvari nikad ne znaju. Ako se desi ove godine, i to je okej.

Foto: Instagram

Autor: M. K.

#Beba

#Devojka

#Jovana Jocić

#Saša Kovačević

#pevač

'